23 юни 2014



И ТОВА НЕ Е САМО ОТ ЕДНА ГОДИНА...


     От една година народът ни е подложен освен всичко друго и на перманентно внушение за тежка политическа криза в Европейския съюз, за задала се и настъпваща някаква спасителна лява вълна, за силни политически и граждански движения против Европейския Съюз и апокалипсиса на неговия непреодолим разпад, който трябва да очакваме...!
    Издател един – главен редактор и БСП функционер, направо ни прикани да не си губим времето да чакаме, а да си вдигаме багажа и се присъединяваме бързо към Евразийския Съюз!

Жалка работа! Повредени хора, войнстващи фантазьори, пишман патриоти!

Спомням си, че когато през февруари т.г. най-младия министър председател на Италия Матео Ренци приемаше връченият му мандат от Президента Джорджо Наполитано, нашите умници, антиевропейци му приписаха, че изказал остра критика към ЕС и тежък песимизъм относно неговото бъдещо съществуване! Даже Италия можело да го напусне!

   Тази сутрин осведомителните агенции съобщиха, че в речта си по повод поемане на ротационното председателство на Съюза от Италия, г-н Ренци е заявил твърдото си намерение той и Италия, през този период активно да работят за претворяването на ЕС в ЕВРОПЕЙСКИ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ!





Няма коментари:

Публикуване на коментар